Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflect


Du ska få tillbaka en del av dig som du ger mig varje dag



Så fort du är redo
Ska jag visa dig vad du har
Spegla det i mig själv
Bli lika fulländad som dagen
Du kommer känna samma kärlek för dig själv som jag gör för dig
Och aldrig släppa taget igen




Fri vers av Maggda
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-06-03 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggda