Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två första raderna fick jag av någon annan. Tack.




The End Of Me

 

You're tearing me apart
Piece by piece
Every smile in a black-and-white world
There will be nothing left of me

(Rush of red)

 But it's okay
I'd like to stay




Fri vers av Maggda
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggda