Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Do you belive what i sing now?


Det är färdigt nu

 

Jag har letat i hela mitt liv,
Efter något som inte går att finna
Vad det är har jag svårt att säga,
Jag vet inte riktigt själv
Men det är skönt,
Det gör mig lycklig
Det är nyckeln till allt jag vill ha,
Det är det som hjälper mig att leva

Det jag har haft svårt att hitta,
Är det du har
Inom väggarna av din kropp,
Gömmer du något som jag inte har
Ge mig lite nu,
Så ska jag hjälpa dig att få tillbaka en exakt lika stor bit igen




Fri vers av Maggda
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-12-16 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggda