Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som gör dem så vackra?

 

Ett genuint pirrande som börjar i fötterna och stiger uppåt

Ett par lungor som fylls till bristningsgränsen av ny luft

Ett par axlar som förs mot varandra

Ett par händer som tar varandra och sträcker ut armarna

En mun som breder ut sig i ansiktet och visar upp två tandrader

Ett par ögon som glittrar av förtjusning

En sprudlande kropp som hoppar upp och ner

 

 

Två personer som möts i ett stormande möte utgjort av de mest genuina känslor. De känslor vi alla behöver för att känna oss tillräckliga. Det som vissa föds med i familjen och som andra hittar på annat sätt. Det som gör oss vackra. Det som får oss att se världen på att helt nytt sätt, varje gång vi ser den. Villkorslös kärlek.




Övriga genrer av Maggda
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 22:17



Bookmark and Share


  joss
Villkorslös kärlek är väl ändå livets godaste frukt.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maggda