Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dygnet runt, från land till land sprider den vilsna människan sitt lidande vidare genom våld och dödsoffer.


Behöver få tro


Behöver få tro

att de böner

jag ber

för dem som sörjer

och deras anhöriga

når fram

till en kraft

som kan hela

en människa

och omvandla

det onda

till försoning


Också i dödsriket


Behöver få tro

att i varje

ny födelse

har förövaren

och offren

funnit vägar

i sitt lidande

som går

i förlåtelsens

tecken




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 15:36



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
jag tror på människors samband och att allting har en mening och att den grundar sig i växande kärlek och vishet hur dold den än kan verkas vara...
2007-11-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Elisabeth!

Den tron vill också jag dela. Hälsar vännen Fredrik
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP