Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens problem

Någonting

inuti mig

som tär

 

Styrkan

i hjärtat

kan jag vara kär?

 

 

tårar

som faller

mot marken

 

blir

till en pöl

grundad av kvarken

 

 

hjärnan

spelar spratt

för mig

 

tack vare

känslan

jag hyser

 

 

för dig...




Fri vers av Noname
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-11-09 17:37



Bookmark and Share


    Miss Johansson
Bra skrivet..
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname