Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lungcancer

 

- okej

- vet du vad det innebär?

- nej

- du kommer snart inte att kunna andas själv

  och om du vill ha en chans att leva så måste

  vi ge dig cellgifter och strålning

- jaha

- är det något du vill fråga om?

- nä..  eller jo - får jag gå nu,

  jag ska på fest i morgon

  och jag behöver nya kläder

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 18:55



Bookmark and Share


    sleepwalking
vilken kraftfull text.
det är som jag själv får
höra det där beskedet
och som om det är jag
som förnekar det..
väldigt bra
2007-11-10

  Lena Renman
Förnekand ei sin högsta form, det högsta kastet!
Lena
2007-11-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Är det så det är att ha verklighetens positiva tänkande, eller bara förnekelsens???
2007-11-09

  Gunwale VIP
Det obeveklga livet. Cancern får köra sitteget race i sin egen dimension, på sitt eget trista konto.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol