Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japanska kockknivar

du tar din jacka och lämnar min lägenhet med en nacke vassare än japanska kockknivar
med ett avstånd som inte når fram
med en mening om att det är mycket nu

du suddar ut dedikationen i the Captain´s Verses
släcker glöden med ett obesvarat sms
går vidare längs malmös gator utan mig

du lämnar mig utanför din port med en ändrad kemi i din kropp
släpper in frosten i allt som kändes varmt
fortsätter prata om dig själv när jag säger att jag känner mig liten

du packar din väska och tar tåget vidare in i ditt liv
tar det som var vi ifrån oss, gör oss till ett patetiskt kapitel i en dålig kärleksroman
där du är den som inte vågade hålla käften och falla och
jag är jäveln som trodde på lyckliga slut




Fri vers av Jenny W
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-11-09 20:26



Bookmark and Share


    KalleLager
ajajaj
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jenny W
Jenny W