Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiometeroverhavet.blogspot.com


So this is it?

vafan
den natten
som om vi skulle lämna allt morgonen efter
och det inte fanns något annat sätt
än du och jag

med ljuset spelandes i ditt ansikte
på dansgolvet
mellan skyskraporna
när du sa att du kunde höra musiken
kastade väskan
och tog huvudrollen

vafan
den natten
med ljuset från fönsterna ovanför oss
som stjärnbilder
när du pekade ut vår galax
och vi svävade hem
tyngdlösa

dina kläder slängda i hallen
mina över soffan
som om ljuset som letade sig in
genom gardinen
skulle ta vår vintergata ifrån oss

vafan
den natten
och inte ens morgonen
efter




Fri vers av Jenny W
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny W
Jenny W