Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiometeroverhavet.blogspot.com


Mellan oss



jag visste det redan då
hade tänkt det hela den kvällen
med ljuset spelandes i ditt ansikte

någonting elektriskt
någon sorts underton
som växte
och tog över

jag hade känt det förut
tillsammans med andra trodde jag
men aldrig ensam

som någonting som spricker inuti
som att hitta ett nytt rum i en lägenhet där man bott i år
hur himlen öppnar sig efter trettio dagars torka

jag visste det redan då
hade kännt det krypa över mig hela den kvällen
någonting ljust
någon sorts vibration
som ett växande jordskred i mig
att
det var det där de pratade om
att det var nära nu

och en enda gång
kände jag det mellan oss




Fri vers av Jenny W
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny W
Jenny W