Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiometeroverhavet.blogspot.com


En hand i himlen

det spelade ingen roll att det regnade
att människorna rörde sig över torgen
och löpsedlarna inte lagt märket till vad som hänt

mornar som den
glömde vi språket
du la en hand över mitt högra bröst
grannen vred sig sömnlöst i lägenheten ovanför
och vi kommunicerade som om vi ännu inte lärt oss tala

jag kände dig röra dig i mig
tala till mig med ett språk
jag inte hört förut

när du sa att du inte förstod
om det var världen som blivit kallare
eller vi som brann




Fri vers av Jenny W
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny W
Jenny W