Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade den här i gamla gömmor....


Patetisk

Patetiskt,
allt jag drömmer om är att du ska vilja ha mig
patetiskt ,
det klart du vill
Hur skulle du bara kunna motstå?

Vackert,
min kropp finns här för dig
vackert,
allt det du ser får du
Jag har inga hämningar!




Fri vers av deepundermyskin
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin