Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låtom oss söka skogen

träden ser korkade ut
mot den bleka skyn
men tittar man mot skogen
verkar den klok och inbjudande




Fri vers av august
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-11-09 23:05



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tror att jag söker skogens beskydd i denna natt, då jag befläckats av de öppna ytornas fasad....
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

august
august