Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befriande

det känns befriande
att skriva skit
speciellt när man
får betalt för det




Fri vers av august
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-11-09 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august