Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Älskling jag knäpper upp blusen, om du tar av dina byxor först!

Ta mig till andra sidan
och visa din skönhet
för vi blir vad vi önskar
i en ton om hopp.

Lite mer än vad alla andra anser
ett fruset körsbärsträd i din sommarträdgård
lever på sina egna villkor och
ger dig sina bär när det mår bra.

För vi är inte riktigt
det som andra ser
så jävla speciella,
ja så är det nog.

Vi är utvecklingens höjdpunkt
i ett land byggt på myteri.

Lite för fina i kanten
för att hångla offentligt.

Och vi älskar endast utifrån manus.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 02:25



Bookmark and Share


  blaite
älskar endast utifrån manus...mmmh så bra...
2009-04-29

  aol
skön känsla suverän
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér