Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Det borde vara enkelt
att släppa taget

Att stryka ett streck
över det som varit

Då har du aldrig funnits

071111




Fri vers av Lena Johansson
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-11-11 11:49



Bookmark and Share


  Samsana
Mycket tänkvärd o de flesta känner nog igen sig. Inte lätt att släppa taget som on ngn inte funnits under ca 25 år.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson