Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första snön hade kommit


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
något som liknade snöflingorna
något som smälte lika snabbt i munnen


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
något som man också kunde pulsa i liksom snön
något man kunde drunkna i


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
något som betydde mer för mig
något som fick mig att strunta i snöänglarna.


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
Något som gjorde dagen betydlig
Något som fick mig att glömma all snö i världen.


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
något som vägde mer än göra glädjeskutt på skidor
något som istället gjorde glädjeskutt i mitt hjärta.


Den första snön hade kommit

men jag prioriterade något annat
något som jag skulle vilja göra till en snöboll


något som jag skulle vilja göra till en snöboll


något som jag skulle vilja göra till en snöboll




en snöboll som jag skulle vilja kasta på dig.




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 13:09



Bookmark and Share


    vemod
Men Sofie!!!

Hjälp!
lova att ge många av dina dikter till Svenskaläraren!
Jag lovar ett 100% MVG +++++++++++++++++++ :)
2007-12-14

  Frågetecken?
Riktigt fin dikt.. Förstår att du prioriterade annat, låter som om det är någon att tänka och slösa bort sin tid på så fint som du skriver:)
2007-11-13

    ej medlem längre
Låter som kärlek...(*ler*)...Alltid lika vackert.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e