Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sedan gick du

din välbekanta röst
i mitt öra
påminner mig
om hur du
väckte mig
till liv
om alla
vackra stunder
vi delat
om alla
gemensamma minnen
om alla
framtidsplaner



och sedan gick du

 

 

Hur mycket ska en människa orka med egentligen? Hur mycket är själen skapad för att klara av? När tar det slut?




Fri vers av Skye
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-11-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye