Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blandad tanke


Tro,hopp och kärlek

Jag vill skriva
Det är tomt
Ett oändligt stort svart hål,utan slut
Försöker att känna
Gör för ont.
Blinka lilla stjärna där,se till mig som liten är.




Övriga genrer av nettus
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 20:13



Bookmark and Share


  boen
Det kan kännas så ibland.
2007-12-20

  hellen
åh nämen nä va söt! hellen
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus