Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är svårt att bearbeta en sorg,alla vet att den finns och den kommer även till de bästa familjerna..det är alltid bara en fråga om när....


Smärtsam tomhet

Smärtan i sorgen
eller
Sorgen i smärtan
Fördjupa sina sinnen
att känna smärtan i sorgen
Fingra på skummet
eller
trilla ner
Drunknad i smärtan av sorgen
Bearbeta sorgens smärta
måste ner för att hitta upp
Ta,känna,lära känna en sorg
Älta
Älta
Simma upp,vårda minnen
Själens tomrum där sorgen är besatt
Smärtans bästa vän
Sorgen och smärtans oändliga flöde
Vill ta på den
Närma sig själv i smärtan av sorgen
Kan vara början på slutet..




Övriga genrer av nettus
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-11 20:22



Bookmark and Share


  boen
Ja, sorg kan närmast slita en i psykiska stycken.
MEN vi människor har också en förmåga att
ta oss ur och framåt, att inte fastna...
2008-06-04

    Mr.painter
Kanon braaa
2007-11-14

  hellen
oj...här griper du verkligen tag i mig....ja smärta bör nog både knådas och kavlas, bra skirvet my frienden//hellen
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus