Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inget särskilt för mig i morgon kväll, varför undrar du?

 

aah, vill du spela schack mot mig?

nähä, fia-med-knuff då?

klädpoker all-in?

vad fan vill du då?

(---)

visst, om du vill få storpisk i badminton

så inte mig emot!!

men kom inte och grina sen när jag

till och med fått ditt racket att sloka som en

urvriden stake...

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 23:18



Bookmark and Share


    *Zenobia*
mmm...damen slår dom alla....undra på att de slokar....
2007-11-12

  fillatelli
Haha...

Svettiga pannband och urvridet racket ?
2007-11-11

  charlotte hedendahl
Härligt underhållande och väldigt cool
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol