Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MotSvarIgHet?

 

Narcissus speglade sig
till en drunkningsdöd
kanske dog han
lyckligt
jag bryr mig faktiskt inte

mitt utseende
är inte allt här i livet
men några år har jag nog kvar
innan gumhänget
når den absoluta tyngdpunkten
när ingen längre vill lyfta på mina bröst
för att se vad som döljer sig
därunder
(hitta gamla Nokiamodeller
och le igenkännande - ja just det
så såg den modellen ut!
)
eller ens för den delen
smeka brösten styva
tilltalande glänsande
vårtor i givakt

under min putsade fasad
av skört handblåst glas
tronar jag på minnen
och rena jävla fantasier
av alla blickar
erövringar
lustar
KK

återskapar det jag minns
friserar det
jag inte längre minns
lägger bilder till bilder
ord till dåtid
köper tonade speglar
till alla rum

motsvarigheten
var finns den då?
jag motsvarar inte mina egna
önskningar på långt när
knappt ens dina
eller någons

 

så allt är baserat på en lögn

men visst är lögnen skön att skåda! 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 22:44



Bookmark and Share


    *Zenobia*
du är läcker!...i all din skröplighet...*L*
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol