Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu var det dags igen.

Att lägga sig i tomhet
som slukar en levande
inför allas ögon
som sliter en i stycken
ger en massa ärr
tar ur allt man har
tömmer det i elden
tills bara aska finns kvar
värmen hetta till
torkar alla tårar
som i skårar runnit ner
utför min kind.




Fri vers av ninna
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 23:21



Bookmark and Share


  Markattan
En tung och talande text om hur svår tomheten ibland kan kännas. Du förmedlar känslan väl.
2007-11-19

  stronza
har du skåran på kinden du?? ;)
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna