Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind av rädslan - Att misslyckas


Jag finner inga svar,
som kan ge mig ro.

Alla tankar som jag har,
på vad ska jag tro?

Ha bara kul,
var det någon som sa.

Och trots att det är sant,
känns det inte bra.

Jag kämpar för det jag vill,
och för den som jag vill vara.

Och det är inte lätt.
Det är inte bara.

Jag tror ju på mig själv,
men varför tvivlar jag då.

Är det för långt borta.
målet som jag vill nå?




Fri vers av Jessica91
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 09:51



Bookmark and Share


    JJ VIP
En vacker dikt om de tvivel vi alla bär emellanåt... Svaren är det nog bara framtiden som har... Mvh. JJ.
2007-12-03

  Krissie
Jättebra skrivet! Det här är nog något som var människa kämpar med. \"Att bara ha kul\" är något som inte är så lätt när man vill nå djupare utan något som man kan göra när man löst sina funderingar...
Du kommer nå målet om du fortsätter!!
2007-11-12

  albertina
Jag finner inga svar, som kan ge mig ro.
Alla tankar som jag har, vad ska jag tro?
En text som är igenkännade. Sluta aldrig att kämpa
för en dag kommer det. Men lätt det är det aldrig. Sluta aldrig
att tro på dig själv=) Jätte bra skrivet
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91