Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart det känns - vad trodde du?

 

hårda regndroppar splittras
mot mina ångande läppar
slänger mig in i bilen -
på väg till dig

regnet strilar öser väller
framrutan delas in i mönster
allt rinnande gör mitt vägval
än svårare att avgöra

jag bländas av långtradarnas
dubblerade ljus på svart våt vägbana

kniper med låren i hetsig andning
höjer musiken lite till
för att slippa höra
hjärtslagen

hetsar mig själv
ökar farten
gasar

 

inser inte att jag kört ihjäl mig
förrän jag når fram till ditt hus
och försöker trycka fingret
mot din dörrklocka

och min hand går rakt igenom dörren

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol