Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Du Duracell!




som en oxe, stark och fin
är denne underbare man
som en kanin på kokain
är väldigt glad jag honom fann!

och jag en mus här i mitt hus
lätt grå men upphetsad och skön
längtar så hetsigt efter bus
kaninen lystrar, hör min bön

och kuken ståtlig, hård och fin
av ollons glans jag gärna smaka
av mig han dricker kroppens vin
ja, äter mig som morotskaka

vibrerar länge, det han kan
i takten faller jag till föga
med denne supersköne man
ni andra - känns för jävligt tröga!

när batterier tagit slut
han stannar upp ett litet slag
jag köper nya utan prut -
för han förgyller varje dag!

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-12 21:15



Bookmark and Share


  glittertindra
hihi... har du funderat på uppladdningsbara?? härlig text.. :)
2007-11-18

  LassO
Usch vad ni går på tjejer, en oskyldig pojke blir ju alldeles blyyg...

;=)
2007-11-14

  Pulsatilla
*Skrattar gott* Denna är härlig!!!
IKEAs batterier är bäst i test, har jag hört.... ;}
2007-11-14

  Gawain
*skrattar högt* Underbar!! Vad mer ska man säga. Du får till det helt enkelt..
2007-11-13

    Nattviol
och alla tror att det handlar
om en dildo...

*S*
2007-11-13

    *Zenobia*
låter som en bra investering... ;)
2007-11-13

  Inkarasilas
Jävla batterier att försvinna..*letar*
2007-11-13

    ej medlem längre
Jag måtte ha fått ett dåligt exemplar senast jag köpte en för försäljaren varnade mig för att sätta in Duracell för det blir för kraftiga vibbrationer och motorn kan gå sönder.....men det skiter jag i, kör slut på han istället med Duracell...*fniss*
Underbart härlig text...hehe
2007-11-12

  AllNamesRTaken
HAHAHA
Klockrent!
Hoppas du håller tag i den med alla passande delar ;)

Kaniner kan bli hala vettu. ;)
2007-11-12

    Nattviol
klart du har rätt!
det ska vara
laddningsbara
batterier...
miljötänk - helt rätt!
då behöver man
ju inte ens gå utanför
dörren!
; )
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol