Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkylan är här

Jag ville lägga mig i snön
få flingorna i ansiktet
känna kylan sakta omsluta mig

Jag ville frysa
bara för att få känna
smärtan igen

Jag ville helst bara försvinna
under ett vitt täcke
Och liksom sluta andas

Jag ville bara
att hjärtat skulle sluta slå
bara för denna gång

Jag vill inte så mycket egentligen
bara små saker som skulle göra
att jag skulle orka stå ut

Nu när snön smälter igen




Fri vers av Cammo
Läst 668 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 22:24



Bookmark and Share


    Wewill
¨ännu en stark och vacker dikt ! toppen *applåd*
2007-11-28

  Max T
Jättebra... och sorglig så det skär som is i hjärtat.
2007-11-14

  Lithia
åh <3 jättebra
2007-11-13

    Laero
*applåd*
2007-11-13

  tingeling
sätter du binder samman smärtan och kylan på är så vackert uppmålat. Rakt igenom bra!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cammo