Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland väljer patienten att det räcker...




Morfininjektion eller blodtransfusion


min kropp skrek
för länge sedan
om en sista suck

men det var när själen
viskade längtansfullt
efter den eviga friden




som kudden kändes mjuk




Fri vers av Catrin
Läst 465 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-13 10:43



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
den här slog rätt in i mitt eget jag, applåder o bokmärkning!
2007-11-18

  Yvonne
Vacker och ödmjuk dikt som berör.
2007-11-17

  noname_realmind
Vackert skrivet om något mycket svårt...
2007-11-15

  devilsangel
Var och en borde få välja själv...

Så vackert...perfekt skrivet
2007-11-14

  Inkarasilas
Öppna dörren eller stänga, valet är människans eget, vackert skrivet
2007-11-13

  isabel louise
åh så starkt och vackert...det är precis så. kroppen och själen ömmar i morfindrömmarna..
2007-11-13

    Amoreboy
man putsar ut efter dikten!
mycket fin
2007-11-13

    ej medlem längre
Ja, jag ser det hos min mor att hon lägtar efter sista vilan och jag kan förstå det...
Du beskriver detta så fint och vackert!:)
2007-11-13

  Jan Linderoth
Du beskriver längtan efter ro, det vi friska ryggar tillbaka för och ser bara svart som döden. Men att äntligen få skjunka ner till vila när världen bara är ändlös smärta, beskriver du så bra att du tröstar folk med dödsångest. Det är imponerande att lyckas med det. Bokmärkesapplåd!
2007-11-13

  Mats Henricson
Smärta och vemod , men kom igen för 17 !!!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin