Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planetarier

Antag att de planetarier vi bygger
För att visa hur universum ser ut
Bara är avbildningar av ett planetarium
Som någon har byggt
För att få en uppfattning av hur ett universum
Skulle kunna se ut




Övriga genrer av Björn Nilsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 16:56



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ler*en underfundig tankenöt att knäcka!
Snyggt*
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP