eller: Det finns bara en väg att vandra

(något omgjord repris)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller: Det finns bara en väg att vandra

(något omgjord repris)




Sett i perspektiv betyder det nada

 

imorgon när jag vaknar
är jag ett par
dagar äldre

än jag var i förrgår

fast -
ändå något yngre
än vad jag
kommer att vara

till helgen
om jag nu lever då
(det vet ju ingen)

 

men -
det gör absolut ingenting
att jag är äldre än vad jag var igår
eller förra året

för som tur är
så är jag mycket äldre
mot vad jag var när jag var
mycket yngre

och det
är inte fy skam

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 21:30



Bookmark and Share


    *Zenobia*
nä fy skam!..för alla som hackar ner på oss \"äldre\"...
2007-11-14

  prinscess VIP
mycket positiv tankegång
2007-11-13

    ej medlem längre
hehe...
man ska ju se positivt på allt och den gåvan har du min vän!:)
Bravo!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol