Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker att inte älta i det som varit. Vill ha närvaro och inte leva bakåt.


- ägandesmuts -


- ägandesmuts -


det som ägt rum
skaver
river ihjäl kliven

alla svarslösa
intryck
frågar
om
det finns något motiv

utan återtag
lär levnadsåren behålla
avsteg
som river i det innersta

men din befallande dröm
gömmer insyner
som återupptäcker
med vilja
trasig sårbarhet
att blöda ut

det är idag
som ett viljestarkt utslag
ger dig motiv
om ett återtåg
tillbaka från igår

.




Fri vers av Själabarn
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-13 19:58



Bookmark and Share


    snöö
En bra tanke att inte älta i gammalt. Men svårt många gånger. Väl skrivet.
2007-11-16

  livsdans
Vaker viljekraft! Tack för den!
2007-11-14

  Liisa
Sårbarheten tränger fram...i sitt vackraste uttryck

bakom ligger en

skicklig hand

stora insikter

oändligt hjärta

vackraste själ

ett mod

en filosofi

en förståelse

en romantik

tack för att du kom hit*
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn