Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


- självdiagnos -

.

- självdiagnos -


jag finns där jag finns, bedömd av egensämja
ej längre lurad av försummat liv

du
är
den
där
jag
är

på ryggar mot jord i en vild sommaräng
ligger du som blomster bredvid

vi växer vilt och fröar av oss
tar det där som varit och alltet som är
och i den stunden
avtäcker vinddraget oss
till ett vidsträckt deltagande med varandra

för vi vet
att den som berör
är kärleksför

.




Fri vers av Själabarn
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn