Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förståelse och en värld med en en annan medmänniska/själasyskon.


- allemansvärlden -

.


- allemansvärlden -



vår egen lilla värld
där vår färd förenas
på ett sätt vi ej funnit på någon annan plats
det gör såklart världen större
så som de liv vi är
ett flöde inom våra själar
där vi håller om
främmande av den
motanspänning av ödmjukhet
som vi upplever när
vi just där tar åt oss av varandra

i vår egen lilla värld
så som vi är
känner vi hur
nuet frodas naturligt
vi vill ej släppa, förlora och lämna
där i vår egen lilla värld
frys du där kalla utanförvärld rummen eller alltet om du så ser det
för vi vill vara kvar där
i vår värld

men, men, man, man,
men, ja systemets avfällingar viskar nej, nej,
ni vet intet att ni har fel
och vi svarar
med reflexen som alla kan ta in
att den som inbringar solstrålar och smeker närvaro
överser känslolivets rollkort
även om det tar emot
även om självaktningen fullkomligt
vill överlägga era sinnen
även om det sårar igen

så vet ni att vi upptäckt och lever
i vår egen lilla värld


.




Fri vers av Själabarn
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 21:26



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Såå fin
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn