Lili brukar gå igång på vampyrer
(och Bruce Willis..)
tack för inspirationen, vännen!

ps. kan man skriva så här - går det att läsa??

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lili brukar gå igång på vampyrer
(och Bruce Willis..)
tack för inspirationen, vännen!

ps. kan man skriva så här - går det att läsa??




Längtar Vampyrer, smakar blod..

 

Sugandet. Upphörde
Med ett. Ryck
ryck
Du drog dig
sakta.
Bort från min hals

Allt. Det röda
kladdiga,
Röda.
På din haka.
blänkte kladdigt. Mörkt.
i månskenet

Jag Stönade. Mmmm
Ville ha. Mer. Mer.
sträckte ut mina händer. Mot Dig
Då såg Jag. Såg
händerna - att du
Tömt Mig. Mig
på allt
Blod.

De Var
vita
Kritvita.

Du var
Klar.

 

 

 



 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 20:38



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Han var klar, men inte du. För nu kan du välja ut
Ditt offer nästa gång.Grrrr..//B
2007-11-13

    *Zenobia*
jo..man kan skriva så här..

jo..det går att läsa...

men usch vad blodigt det börjar bli på din sida....ta och torka upp det där kladdiga mörka så ingen halkar och slår ihjäl sig....
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol