Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod - smaklig måltid!

 

han ville bli uppäten

jag förstod inte
vad det var meningen
att jag skulle göra...

vad menade han?

då tog han en förskärare
visade olika ställen
på sin kropp
ställen som han visste
(visste?)
skulle smaka bra
han pekade var
och vad
han ville få utskuret

visade mig var levern satt
berättade om alla smakliga organ
alla möra muskelpartier
gluteus maximus
betonade betydelsen
av hur hjärtat bäst skulle tillredas
(hjärtat var viktigt, sa han)

han ville
att jag skulle kastrera honom
koka buljong på hans testiklar
låta kuken småputtra i grädde och vin

- ögonen, sa han
- ögonen är nyttiga
och goda att suga på,
kolla bara hur inuiterna
gör när de slaktat en säl!

när han sa det
hörde jag hans upphetsning
läste lyckans glans i hans ögon
den totala kärleken

jag försökte minnas sekvenser
från alla naturprogram jag sett
kanske något av herr Attenborough?
eller var det Weise
Bo Landin..

- men hjärnan då? undrade jag
- vad ska jag göra med den?

då log han bara

 

men jag gjorde det han bad mig om
klart jag gjorde det, jag älskade honom så mycket!

och jag älskade hur han smakade

 

men jag blir nog aldrig
utsläppt
härifrån igen...

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-14 07:06



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
nej kanibaler som äter upp frivilliga ska inte släppas ut!
2007-11-14

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Jösses!
Skrattar åt att han log när det frågades vad som skulle göras med hans hjärna...hehe...
Hela texten var riktigt bra!
2007-11-14

  Inkarasilas
Hannibal Lecter är väl inget mot denna kvinna som käkar allt på en man, och hoho jag har henne i min låda, mums! (blir frukost)
2007-11-14

    *Zenobia*
makaber är bara förnamnet på denna lilla korta novell....

vill hjärna höra fortsättningen....
2007-11-14

    Maria Malm
Osmaklig måltid, men makabert rolig läsning.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol