Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Alltid
är ett ord som alltid
innehåller två äll
och
det betyder att man
alltid har
och
alltid kommer
att göra samma tag
eller misstag
om
och
om
och
om igen.




Övriga genrer av mynonA
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-11-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mynonA