Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Hihi,
tristessen steker,
dock tankarna om framtiden leker!




Fri vers av mynonA
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mynonA