Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Déjà Vu

Vi hade kunnat bli något,

men vi glömde

att man inte kan skriva om historia.




Övriga genrer av mynonA
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-03-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mynonA