Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

Över, över,

det är över

Jag behöver något som söver

Du,

helt underbar

Du sårade och finns inte kvar




Fri vers av mynonA
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-07-14 16:24



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
tungt, hårt men bra...
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mynonA