Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt

En morgon i oktober, idag om jag så minns rätt.
Jag satt på bussen på väg till skolan.
Vi passerade oändliga fält, sakta förmultnade av höstens påträngande kyla och fukt.
Då såg jag upp mot himlen, såg hur fåglarna lekte intill den stigande solen.
De landade på ett utav de oändliga fälten, strax intill en familj med svartvita kor.
Den vackraste utav korna, fick syn på de svarta fåglarna och styrde ett steg mot de alla.
Då, lyfte en fågel från marken och tog sina vingar och näbb upp mot skyn, och den sade: ”Livet är faktiskt inte alltid så svårt”.




Fri vers av mynonA
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mynonA