Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som vägleder och inspirerar. Att våga följa ärlighet, kärlek och skapandet.


- vägvisarens arv -

- vägvisarens arv -


till er
som lotsar vidare
inuti alla
etrar och vilseleder
där inga känslovärn kan ägas

till er
som låter vågor svalla
inom gamla nedstänkta
drömmar
för att de ska sjuda igen

till er
som förvägrar yrkanden
utan
giv och lov
att komma er nära

på er
vill jag tro
att skakiga själatramp
ändå
kan följa i fria spår

.




Fri vers av Själabarn
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn