Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- saknadens tomma vanvett -

- saknadens tomma vanvett -

saknar frodig väg
uttröttad av mellanläget
som strider med eller mot
ingenting

och alla
fula lidelser som retas
när de kan brinna
gör mig stelsinnig

idag syns inte
passioner som pulserar
grönska som växer
bara kallskuren tro

och alla
navelsträngar som skärs av
strör jag ut till tomhet utan skuld
i detta saknande nu

.




Fri vers av Själabarn
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 17:35



Bookmark and Share


  Liisa
ingen jävla slentrian i den här drömmen om något som kan ge mer...
ta mig
mitt hjärta
min själ
kom in i mig du grönska och slå ner dina rötter
väx
det är inte jag som har vissnat
tron har blivit beskurad för hårt
hos er

Vackerhet
En förbannelse över stiltjen, trots att själar flyger sökande och vill inbindas i kärleksnästen.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn