Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vantar


Man kan komma ihåg sina vantar många gånger,
men man tappar bara bort dom en gång.
Det känns lite orättvist på nå\'t vis.




Övriga genrer av Slasan
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-14 17:40



Bookmark and Share


    papillon
...man tappar den ena, kasserar den andra och hittar den första igen. (Piet Hein)
2007-11-14

  Daniel_78 VIP
:) det är något speciellt med vantar....
2007-11-14

    Cammo
åh, så sant! Verkligen. Så otroligt klockrent. Bokmärker
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan