Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idé



Jag slutar aldrig hoppas
fast det inte är någon idé.




Övriga genrer av Slasan
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan