Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spricka

Jag önskar spricka,
bli mjuk och lösas upp,
så ljuset i mitt hjärta
fick lysa
där alla mina jag
blir ett.




Fri vers av Slasan
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan