Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val



Så har det kommit till detta.
Jag sitter på ett val som ter sig som ett steg tillbaks.
Jag har för mig att jag någonstans har hört det sägas
att det kan vara en väg framåt...ibland.
Jag har bara inte varit med om det själv
i verkligheten så att säga.

Jag hoppas att det här är ett sådant val.
Jag har bara givit upp så många gånger.
Vad är det som säger att jag inte gör det nu?
Förutom att det inte känns så.




Övriga genrer av Slasan
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-11-09 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan