Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"too long I\'ve been afraid of losing love I guess I\'ve lost. Well, if that\'s love it comes at much too high a cost \" ur Wicked


Inga fler klyschiga crushes

Världen ser helt ny ut
Allt glömt men inget förträngt
Det finns inga hinder
inget som stoppar mig nu

(obegränsad)

Det är sant man kan inte få allt man vill ha
och ibland inte ens lite av det man önskar

Men det är okej
jag kan leva med det
för vad jag än gör
är jag aldrig ensam

(Det tog bara lite tid att inse det)


Jag har nu lovat mig själv
inga lätta fall igen
skrapsår svider så länge

(otacksam smärta)

Om jag faller
då jävlar
då ska det göra riktigt ont
då ska det vara värt det



Världen, här kommer jag!




Fri vers av Cammo
Läst 647 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-14 18:30



Bookmark and Share


    Smurvelmurvelsmurfen
Jättebra, som vanligt, fortfarande grymt avundjsuk...
2007-11-20

    Bodil Sandberg
Härligt rakt på...(obegränsat)..guuuuuuud så underbart befriande att läsa!!!!!Världen här kommer jag med!!!!!
2007-11-17

    Laero
Världen får ta och passa sig, vet inte om den pallar sån här styrka.
2007-11-16

    NovaHI
gillar dikten men fullkomligt avgudar sista stycket!
2007-11-16

  Max T
Kämparglöd... Snyggt! Gillar hur du delar upp texten.
2007-11-14

  Lithia
Du är så grym! :D älskar älskar älskar. bokmärker
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Cammo