Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag för alltid va ?

Jag väntar på nått bra
Jag väntar varje dag på att få se det komma
Jag vill se det komma mot mig
Jag har inte så mycket bra men jag är glad över det jag har

Du är det bra som jag har i livet
Du är det som alltid kommer att få se mig med öppen famn
Du ska aldrig behöva vara ensam, jag är med dig
Du kanske inte tror det, men vänd dig om, blunda, och önska

Här är jag

Jag kommer mot dig i dina tankar
Jag ser dig stå där och blunda, och drömma iväg mot molnen
Jag ser dig stå där och små le
Jag älskar dina tankar och känslor om mig, jag ser dig

Där är du

Du tänker på att du och jag ska flyga iväg
Du vill inte öppna ögonen fören du har drömt klart
Du kan inte vara utan dina tankar
Du vet att jag kommer om du ropar mitt namn, så

Nu kommer jag till dig

Jag kommer och det ska bara vara du och jag
Jag vill inte att någon ska störa när det är vår stund
Jag vet att du tänker likadant som jag
Jag och du är det bästa jag vet och vill aldrig splittras, så

Kom till mig, så är jag bara din

Du kan ju göra mig så mjuk och lugn
Du kan få mina varma känslor att sjunka ner i fötterna
Du kan få det att bli så varm i rummet helt plötsligt
Du får det att hetta i kinderna, det ska väll alltid vara du och jag

För evigt, du och jag- Alltid, alltid




Fri vers av gulligt smile
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-11-14 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile