Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknade med ett leende

natten är kommen i drömd skog

vandraren famla i blindo

stigen försvann när sömnen dig tog

fjärran ljussken leder dig villo

plötsligt står du vid gläntans rand

vacklar som vid en avgrund

här är livet som nornorna band

stjärnorna glimma på himlarund



det står någon i cirkelns mitt

hon är dig vagt bekant

men du bär svart och hon bär vitt

vid din hälsning gör hon lika dant

att möta sig själv i stiglöst land

att se hon är som en älva

är en ynnest att minnas vid morgonrand

när vi misströsta i oss själva




Fri vers av Matsya
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 22:41



Bookmark and Share


  Just Emotions
den känns så befriande på något vis... djup och mystisk.. men å så underbar!!!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros