Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man får inte bitas

...att mala tand
mot tand
på gråtrist resa
att le med slutna
läppar
kring det mörka hesa
jag är en trygg person
på mig så kan du
lita
och jag har lärt mig
nu
att är man snäll
så får man inte
bita
du sitter mitt imot
på bussen ner
och möter jag din blick
så ser du inget mer
vem är det
som står bakom dig
i kön till slut
jo liten snäll och varm
med näve som en knut
jag stirrar på din axel
rakt framför mig

inte kan det skada
om jag rör dig
men man får inte
bita tag
inte hålla kvar

men det gjorde jag


idag




Fri vers av Matsya
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros